ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2017 23:46:02 - jiriIV

Vážený pane Senátore.

Tak nevím co si mám myslet. Dnes na liště ČT 24 proběhla zpráva, že Rakouský ministr tuším že obrany prohlásil "Dost bylo solidarity." Přitom ještě nedávno Rakousko kritizovalo země V4 ohledně migrace. Nebo už mají dostatek těch inženýrů a doktorů kteří sice neumějí číst nebo má pravdu náš prezident pan Zeman který to říkal už v roce 2015. Další překvapení jsem si přečetl na Novinkách cz. od komentátora Mitrofanova. Nestačil jsem se divit jaká to byla snůška nesmyslů a polopravd. Dozvěděl jsem se že Rusko vede hybridní válku s EU, NATO potažmo s ČR. Nevím co to je hybridní válka ale dovedu si představit skutečnou válku. Kdo toho chlapa platí že dokáže napsat takové nesmysly. Byl vůbec v poslední době v Rusku? Děkuji za Váš názor.
Jiří Lípa Val.Mez.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2017 9:17:16 - Jan Veleba

 Pane Lípo to ani nemá cenu komentovat s tím, že vyjádření rakouského ministra (teď nevím jestli vnitra nebo obrany) je dobré jenom pro jednu věc - potvrzuje, i když pozdě, že náš prezident Miloš Zeman měl pravdu a mnoho lidí s ním.

Pokud se týká Mitrofanova, tak se nezlobte, ale já ho nečtu, chci si ušetřit své duševní zdraví. Jistěže ho někdo platí, můžete hádat, není to tak těžké.