Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2017 10:04:08 - Hello

dotaz

Dobrý den. Nejsem tu registrován dlouho, ale jednoho jsem si všiml: Faust Jiří - Šmíd Vilém - Surma Jan - Kalník Jan - Jiřík Bazal. Nezdá se vám stejně jako mě, že jde o jednoho člověka? Dotazy i nicky jsou si dost podobné a vždy cílené jen na vás. Myslím, že má smysl vysvětlovat politiku, kterou děláte, ale v nemyslíte, že takhle házíte hrách o stěnu? Evidentně nejde o vašeho voliče a já osobně bych se ptal těch, co jsem volil. Na druhou stranu, kdyby vás odpovídala v sociální demokracii víc, bylo by to lepší. I já bych měl dotazy třeba na premiéra nebo Marksovou

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2017 15:54:47 - Ing. Antonín Seďa
 Jistě máte pravdu, že to nebudou mí podporovatelé či voliči. Nicméně jak mám odlišovat voliče od nevoliče. Vždyť jsem přísahal jako poslanec, že budu sloužit všem občanům a naší zemi. takže proto se snažím do nekonečna odpovídat a obhajovat své postoje a své názory. Ale jinak chodím často za občany a rád s nimi diskutuji. Ovšem ta diskuse musí být kultivovaná a nesmí sklouznout k urážkám.