Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2017 13:12:48 - Valentin Dobrotivý

Římské slivky ze stokrát recyklovaných frází

Když si běžný občan přečte "Prohlášení vedoucích představitelů 27 členských států a Evropské rady, Evropského parlamentu a Evropské komise", pak musí konstatovat, že se nejedná o nic jiného, než o mlácení prázdné slámy.
viz. http://brichacek.blog.idnes.cz/blog.aspx
K čemu jsou jednání evropských poslanců (kromě požívání jídla, pití a případně dalších příjemných služeb), když výsledkem jednání je Velký Kulový?
Nestydíte se někdy, že jste europoslancem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.03.2017 10:50:46 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,celý dokument byl ale především dílem nikoli europoslanců, ale především představitelů 27 členských zemí a vedoucích představitelů evropských institucí, nikoli Evropského parlamentu. Svoji případnou kritiku proto směřujte především na ně. :-) 
Nestydím se za to, že jsem europoslancem - šel jsem do evropské politiky se všemi riziky, které to obnáší. Snažím se proto poukazovat i na chyby EU a dělám vše proto, aby se dosáhlo alespoň nějaké změny k lepšímu. S pozdravem Tomáš Zdechovský