ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2017 13:41:13 - krissus

Přeji pěkný den pane senátore.

Jsem přesvědčený, že KDU ČSL spáchalo spojením se STAN vlastní odsun z vysoké politiky na čtyři roky? Kdo je k té hlouposti přiměl? A nebo je to tím, že by chtěli většině občanů udělat radost??? Copak neumí počítat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2017 15:55:48 - Jan Veleba

 Přeji rovněž hezký den. Počítat umíte dobře, ale nemohu se zbavit dojmu, že k tomu byli přinuceni, ale to není na veřejné psaní. Uvedu jenom jeden postřeh, který ukazuje na to, že tato koalice není zrozena z čistých idejí a lásky k bližnímu - předseda KDU ČSL Bělobrádek odmítl na opakovanou otázku redaktora říct, jak hlasoval. To přece není normální.

A hlavní metoda jak oblbnout voliče bude nakukat jim, že STAN (Starostové a nezávislí) rovná se všichni starostové rovná se značná důvěra občanů. Co na tom, že starostů je přes 6.000 a jenom zlomek je ve STAN, co na tom, že STAN a jeho předseda Gazdík byl hlavní oporou TOP 09, tedy Kalouska. Co na tom, že jím byl do loňského roku a při propadu TOP 09 hodil výhybku.

Sečteno a podtrženo, věřím, že počítat a hlavně vnímat umí voliči.