Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2017 17:32:09 - mravenec-99

Místní referenda o mešitách a islámských modlitebnách

Pokud dnes zastupitelé zradí své voliče a změní územní plán tak, že povolí stavbu mešity nebo islámské modlitebny, už s tím lidé nic nenadělají (aspon ne legálně). Jde to ale zakázat dopředu? Co kdyby lidé sesbírali podpisy pod petici s otázkou ve smyslu "Přejete si, aby na území obce/městské části bylo navždy zakázáno změnit územní plán tak, aby se tu postavila mešita nebo islámská modlitebna?". (Nebo otázka v podobném duchu, pokud by to bylo protiustavní zakazovat přímo mešity) Mohli byste to udělat v co nejvíce obcích/městských částech a referenda udělat zároven s volbami do směmovny. Byla by to i dobrá kampan, získalo by to SPD voliče. Jaký je Váš názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2017 19:55:07 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
nejsem si jist zda by takováto otázka v referendu nebyla z důvodu svobody náboženského vyznání v současné době protiústavní. Problém islamizace by vyřešilo postavení džihádu a práva šaría mimo zákon a o to se hnutí SPD již nějakou dobu snaží a budeme v tom pokračovat.
Hezký večer.