PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2017 9:13:19 - Mamuska

Reklama

Dobrý den, pane doktore, nepochopila jsem, proč Mr. Feri o vás mluvil na nějakém sjezdu s mládežníky, vždyť vás vůbec nezná a ani nemůže, protože se zrovna narodil v té době, nyní vystupuje jako znalec problematiky?navíc je z Teplic, co si mám o tom myslet?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2017 15:28:41 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobré odpoledne,děkuji za dotaz. Je vidět, že jsem jediný z politiků, kterého znají všechny generace, i když je to div vzhledem k naprosté informační blokádě kolem naší strany, kterou nedokáží prorazit ani Parlamentní listy, kde jedině můžeme publikovat.Označil jsem ho za užitečného idiota, protože díky jeho naprosto nesmyslným závěrům jsme se alespoň trochu zviditelnili. Určitě ho ale příště z tohoto důvodu jeho nadřízení napomenou a vsadím se, že to bylo naposledy, kdy o mně mluvil.JInak k jeho poznámce, že jsem zmizel z politiky, měl říci také proč. Stát a jeho orgány nám ukradli kolem 48 milionů korun, dnes nám tento největší zloděj dluží i s úroky přes 100 milionů korun.To víte Babišovi cpe stát do kapsy miliardy, protože je součástí vládní bandy. Reublikáni vadili, tak jim tentýž zlodějský stát ukradl vše, co měli.NBení většího zloděje, než banda vládnoucí zde a zaštiťující se státem a státní mocí. Nic nového pod sluncem, nacisté, komunisté, postkomunisté a pořád dokola.