PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2017 14:09:54 - Anajka

Pan Charous

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na případ pana Charouse který odmítl aby se jeho dcera zúčastnila akce propagujici islám a má teď díky tomu problémy. Je mu vyhrožováno sociálku jeho dceři hrozí dutka. Jak se díváte na tyto případy kdy jsou lidé šikanování kvůli tomu že odmítají náboženství které se absolutně neslucuje s evropskými hodnotami?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2017 13:38:19 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,kdysi jsem byl ve škole, protože se tam snažili devianti propašovat učebnici sexuální výchovy pro 3. třídu základní školy. Ředitelka byla rozumná, takže se to vyřešilo ještě dříve než ta ohavnost překročila práh budovy. Pokud by se mělo něco podobného opakovat v případě islámu, budu postupovat stejně. Pokud by měl dotyčný zájem, budu s ním spolupracovat, případně jej zastupovat. Neměl by být se svým názorem sám. Jsme zemí křesťanskou a bílou, pokud se to někomu nelíbí, ať jde tam, odkud přišel.