Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2017 7:45:57 - Valentin Dobrotivý

313 citátů z Koránu, které vyzývají k násilí, jsou základem islámu

Napsal jste, že "islám je náboženství a islamismus politická ideologie, která se na něj odvolává." Zní to docela logicky, ale má to jeden háček. Jakmile se stane nějaký teroristický čin, vina se svaluje na islamisty, nikoliv na islám. Lidé jsou tímto způsobem chlácholeni, i když to není pravda. Stejně je to s tím "radikálním" a "umírněným" islámem. Islám je stejně jako nacismus či komunismus zločinná ideologie. Tam byla taky nějaká "umírněná" členská základna komunistů či NSDAP, která "jenom" chodila na schůze, na průvody a schvalovala program strany. A pak tam byli "radikálové", kteří zavírali nepohodlné lidi, mlátili je, bonzovali je, vystěhovávali je ze statků, brali jim živnosti nebo provozovali koncentrační tábory.
Kdy konečně politici pochopí, že islám je nenávistné náboženství a že Korán je daleko nebezpečnější kniha, než Mein Kampf?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2017 13:53:34 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, obávám se, že Vaše výroky o islámu jako "zločinné ideologii" by neměly šanci obstát v  žádné odborné debatě.S pozdravemTomáš Zdechoský