Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2017 21:45:22 - pistolnice

Sobotka, migranti a lži 3 / pokracovani /

To vidíme jak ISLÁM do Německa patří , jednou a nebude to trvat dlouho , bude Německu " horko " ! S Německem sousedime a naprosta vetsina obyvatel ČR si nepřeje muslimy a kriminální Africany presidlovat do naší zeme ! Viděla jsem videa, jak tato nasilnicka etnika ničí města, páchají nasilne trestne činy , napadají, mlátí a pořádají hony na bile Evropany ! Neverim , že třeba zrovna Vy, tyhle zrudnosti chcete mit tady u nás doma , nebo ano ? Tady na PL obcane písi , že je v Praze vic a vic černochů, tak se ptám :
vozí je neziskovky, když, vláda tedy ne ? Merkel je nemecka kanclerka , nemá deti , ať si dela a udělá pořádek v Německu , ona porusila zákony a zásady Eu a ČR ať nic nenarizuje a neporouci , to už tu bylo
v 38, 39 roce.
Pane Šedo, mam 3 deti , 5 vnoučat , 61 let , celý život jsem pracovala , tak si prosim odpusťte mi psát, že tvrdim neustále moje lži , ja se Vás ptám na otázky, které me zajímají a pokud někdo v diskuzi něco tvrdi,tak si to chci ověřit. Hana

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2017 8:38:41 - Ing. Antonín Seďa
 Já se vůbec nezlobím a Vaše dotazy jsou relevantní. Můžete se na mě spolehnout, že můj prvořadý zájem je zajistit bezpečnost naší země a našich občanů. Mám také děti a te´d i vnoučka, takže bych nikdy jako občan i politik nerozhodl , aby to mělo negativní dopad na bezpečnost země. Souhlasím, že některé země nevyxřešily integraci cizinců dostatečně. Zejména ovšem z pohledu sociální integrace. Nedávno jsem byl v Berlíně a nic zlého jsem nepozoroval. A to jsem chodil po městě i ve čtvrtích, obývaných Turky. Nelze všemu věřit, co se píše či uvádí. V Praze je drtivá většina cizinců turisté. A to hodně z Japonska, Jižní Koree, Ruské federace. Víte, že existují arabští křesťané či černoši, kteří jsou věřícími katolíky? Jistě víte a tak se ptám, je nutné se jich dotazovat na jejich víru, když je potkáte to přece nepoznáte. A o tvrdých azylových zákonech v naší zemi jsem již psal. Ty desítky lidí, kteří získají ročně u nás azyl naši bezpečnost, ani bezpečnost vašich dětí neohrozí. To mi věřte.