PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2017 5:53:48 - rejkedarr

Vážím si Vašich názorů.

Tím méně však chápu Vaše setrvávání v jedné straně s lidmi, jako jsou Telička, Stropnický, Jourová, Zlatuška. Působí to na mě tak, že si pan Babiš nechává otevřená vrátka na všechny strany - podle toho, jaký názorový proud bude mít navrch, tak podle toho pak příslušné politiky zapojí do hry jako figurky na šachovnici. Otevřeně přiznám, že pana Babiše absolutně nemohu a ani trochu mu nevěřím - oligarcha zůstane oligarchou, stejně jako komunista zůstane komunistou, i kdyby trakaře padaly (jak se říká). Mimochodem - jak dopadlo ono jednání v poslaneckém klubu ANO ohledně přesunutí Sorosovy univerzity k nám? Uspěl jste se svými názory?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2017 4:40:24 - PhDr. Zdeněk Soukup
V každé straně existují různé názorové proudy. Nicméně politický systém je u nás takový, že ovlivňovat věci můžete pouze prostřednictvím stran a hnutí. Jsem členem ANO a v něm se pokusím realizovat své názory. Jednání klubu ANO, kde jsem předpokládal diskusi o Sorosově univerzitě, jsem se z pracovních důvodů nezúčastnil. O problému se tam nediskutovalo. Vyšuměl. Věřím, že definitivně.