Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2017 8:58:31 - Vážanová

No jo soudruhu vysvětlete nám Vámi obdivovaný boj Bandery Za Svobodu Ukrajiny?

Ten boj nepochopí nikdo kromě těch co obdivují vraždění Vietnamských rolníků USA ve Vietnamu.
Bojovali snad Banderovci s Rudou armádou či okupační Polskou armádou ? Osvobozovali Ukr národ vypalováním polských vesnic i rusínských a českovolynských spojený s ničením vesnických římskokatolických kostelů a synagog .
Uváděný poměr zabitých :
50-100 neozbrojených civilistů na 1 ozbrojeného člena polské (prozápadní) odbojové Armii Krajové, ruského partyzána či vojáka RA
Opravdu toto je na sociálního demokrata vedoucího kandidátku ve Zlínském kraji ostudný názor vhodný k přestupu do kterékoliv fašistické strany .
Takhle opravdu mnoho hlasů Zleva nezískáte.
Budete se muset zaměřit na Pravý sektor a ve Zlíně rozpoutat Majdan a před Zimním stadionem ve Zlíně zabránit vystoupení Alexandrovců kteří chtějí slovanskými písněmi zničit lásku českého lidu k vámi milovanému NATO a EU.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2017 11:38:25 - Ing. Antonín Seďa
Nemluvte z cesty a raději si přečtěte nějakou odboně historickou publikaci. Já jsem nikdy nemluvil o tom, že Banderu obdivuji. To je další z vašich lží a dezinformací. Pouze jsem hovořil o tom, že z naší strany se jeví Bandera jinak, než ze strany samotných Ukrajinců. To je vše. Jinak jsem rád, že se zajímáte o moji osobu i o náš krásný Zlínský kraj. Pouze váa žádám, tvrďte něco, co jsem řekl a nevymýšlejte si. Jsem sociálním demokratem tělem i duší od listopadu 1989. A jako demokrat vítám diskusi, ale opravdu nesnáším lži a pomluvy.