Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2017 10:06:16 - kachna-na

témata

Nedávno jsem viděla průzkum, který ukazoval, že se většina lidí u nás o dění na Ukrajině moc nezajímá. Nemyslíte, že si tady na tomto tématu, o kterém lidé moc neví, někdo postavil kampaň proti vám? Vzhledem k tomu, jaké reference zde mají sládkovci a komunisté, bych si tipla, odkud vítr vane. Já si také myslím, že by politici měli řešit důležitější témata, než je Ukrajina a uprchlíci, kteří tu žádné nejsou a podle toho, co dalšího politici nabídnou se rozhodnu. Přijde mi laciné těžit z krize a myslím, že taková strana nemůže ani dlouho vydržet. Každá by měla mít program ne jen strašit. Děkuji za vyjádření

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2017 11:41:51 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s Vámi. PL jsou server, kterému se řada politiků raději vyhýbá. A je zajímavé, že jej vlastní podnikatel a senátor, který tvrdí, jak je pravicový. Přitom podle hodnocení jsou na čele komunisté a populisté. Pro pro osobně jsou základními tématy podpora rodin s dětmi, podpora seniorů, zvyšování mezd, zajištění bezpečnosti a obrany země, kvalitní životní prostředí, zajištění svobody a demokracie. Strašení opravdu není v mém repertuáru.