Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2017 20:58:50 - frantanov

anexe krymu -OK. Ale neslyšel jsem od Vás nikdy odsouzení Turecka

za obsazení poloviny Kypru. Kde jsou Vaše návrhy na uvalení sankcí na Turecko? Nehodí se to, protože je členem NATO? Nebo je tato anexe promlčena?
Co dělají američtí vojáci v Sýrii, proč tam budují vojenské základny - např. letecká základna Debka, Pokud je tam nepozvala Syrská vláda, tak jde o narušení svrchovanosti státu. Budete také požadovat uvalení sankcí na USA?
Potvrdila to i česká novinářka, která byla v Sýrii, že při setkání s Americkými vojáky se musela tvářit, jako že je nevidí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2017 21:12:38 - Ing. Antonín Seďa
 Kypr je samostatná kapitola a také bych si přál jeho jednotu. Měl jsem možnost navštívit hranice mezi řeckou a tureckou částí a je mi z toho opravdu smutno, co se děje v evropské zemi. To, že velmoci a řada států má své národní zájmy v Sýrii je přece jasné. A co se týče uvalení jakýchkoliv sankcí, to není na mě, ale na OSN či EU. Sýrie je rozdělenou zemí a přál bych si ji opět jednotnou. Bude to ale fuška, aby se zůčastněné protistrany i ostatní účastníci dohodli. Ne, nemám radost ze zabíjení civilistů, protože ti na každý ozbrojený konflikt doplácejí nejvíce. Nevím, co viděla či neviděla česká novinářka, ale USA nikdy nezastíraly, že Američané nesjou v Sýrii. Jsou přece součástí mezinárodní koalice v boji proti ISIL. To přece ví každý.