Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2017 10:31:47 - -antibabiš-

Dobrý den

Proč by měl slušný člověk podporovat ANO a tím Babiše? Je Babiš váš vzor poctivosti? Vám se zdá způsob jeho podnikání správný? ..................................... Bojíte se, že pádem ANO padnete i vy někam do zapomnění?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2017 14:15:16 - Mgr. Jana Pastuchová
 Dobrý den,

každý občan má právo volby, každý občan si může přečíst program dané strany či hnutí a sledovat, jak je či není naplňován. Mě oslovil právě program Hnutí ANO, nehledě na to, kdo je v jeho čele. A co se týče A. Babiše konkrétně, tak si jako ministr financí vede velice dobře a mnoho předchozích ministrů by si z něj mělo vzít příklad.To by mělo být pro občany nejdůležitější, že se daří snižovat státní dluh a Česká republika prosperuje jako už dlouho ne. Pádu Hnutí ANO se já osobně určitě nebojím. A když jednou nebudu poslankyní, vrátím se ke své původní profesi ve zdravotnictví. Kvalifikaci si dosud udržuji službami na záchrance,

S pozdravem,

JP