PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2017 0:06:10 - mravenec-99

Tvoří muslimové v česku hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka 2?

Podíval jste se prosím na ty videa, které jsem Vám poslal v daném dotazu? Jsou v nich výpovědi českých exmuslimů a exmuslimek. Úplně jasně z nich vyplývá, že muslimové v česku tvoří hnutí, které systematicky potlačuje práva žen, svobodu vyznání, rovnost muslimů a nemuslimů.

Podle výpovědi exmuslimky Albahri její bývalý manžel, soudní znalec, který se zná se všemi soudci, napadl brutálně jejího otce - policie nic nevyšetřila.

Podle další exmuslimky polovina muslimek v Brně čelí domácímu týrání, je jím zakázano chodit nakupovat apod. Policie prý vše ví, má přehled o dění v brněnské mešitě, ale nekoná.

Podle výpovědi infiltrátota v pražské mešitě se hlásá podrobný návod, jak bít ženy, silně se hanobí česká kultura a národ, plánuje se zavedení šaríi a naše zotročení. Zřejmě BIS videodůkazy o těchle kázáních přikázala neodvysílat.

Jaké další důkazy proboha potřebujeme? Vždyt je to naprosto jednoznačné...policie má konat sama od sebe, důkazů už má stovky. Podíval jste se na ty videa?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2017 4:03:41 - PhDr. Zdeněk Soukup
Na ta videa jsem se pochopitelně díval. Některá jsem znal. Opravdu ale nevím, co s nimi mám dělat. Několikrát jsem se pokoušel přesvědčit při interpelacích ministra Hermana o tom, že se jedná o porušení zákona a je tedy na místě odebrat Ústředí muslimských obcí ČR registraci. Zbytečně. Odvolával se na nečinnost policie anebo státního zastupitelství. Orgány činné v trestním řízení se zase vymlouvají na promlčecí lhůty jednotlivých případů, na nedostatek důkazů, na to, že postižení by měli vedle zpovědi v  médiích dát trestní oznámení. Takové podněty chybí. Nemohu dělat víc, než apelovat na ministry vnitra, spravedlnosti a kultury. To činím.