PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2017 1:04:13 - pistolnice

Přání, možná nejen moje

Pane Soukupe, vazim si Vás jako člověka, co si přeje, aby naše zeme zůstala ceska a ne časem muslimska, nebo muslimskou říčka. . Psal jste, že nevíte jestli budete kandidovat, ja Vás prosim, abyste to nevzdává , protoze, kdo jiný už by měl kandidovat, když ne Vy ? ! Naše republika potřebuje takove poslance jako jste Vy a čas rychle utíká , nepocka, neprepoustejte sve misto na kandidátce někomu, komu bude uplne jedno , co se stane s naší republikou. Rozmyslite se ve prospech volicu ?děkuji . Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2017 4:28:08 - PhDr. Zdeněk Soukup
Realita je taková, že kandidátka zatím nebyla uzavřena. Pravděpodobně na ni ale budu na nevolitelné pozici, to znamená spolehnout se na kroužkování, Takové je rozhodnutí organizace ANO v mém regionu. Musím přiznat, že se ve mě mísí pocity odpovědnosti a hrdosti. Nemám pocit, že odvádím v PS špatnou práci. Ale ono to není o pocitech, ale o mínění voličů. Oni si musí vyhodnotit kdo má hájit jejich zájmy. Opravdu nevím, jak se zachovám. Do předem ztracené záležitosti se mi nechce. Mám už také určitý věk a z něj plynoucí limity.