Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2017 7:02:37 - krissus

Přeji pěkný den pane ministře.

Nejsou Vaše odpovědi jen prázdná klišé? " Ano, jsme dobrovolně členy exkluzivního klubu, který se jmenuje EU. Klubu, díky němuž prožíváme jedno z nejlepších období našich dějin. Jsme šestou nejbezpečnější zemí světa s nejnižší nezaměstnaností v celé EU a silným ekonomickým růstem." Před rokem 1989 tu nebyla nezaměstnanost, nebyla tu zadluženost státu, budovaly se podniky silnice elektrárny. Nebyli tu bezdomovci a chudoba. Bezpečnost byla na daleko lepší úrovni přesto, že ve srovnání s dneškem bylo podstatně méně policajtů kteří v té době zastávali i agendy, které jsou dnes přesunuty na státní správu. Bylo tu fungující zemědělství, zdravotnictví, školství. Stát byl potravinově nezávislý. To, že je tu sice dnes více aut a elektroniky je jen otázkou vývoje vědy, poznání a výroby. Vždyť Vy obhajujete jen velký podvod na obyvatele v podobě privatizace, podvodníky typů Bakaly, kteří rozkradli tento stát. Nehájíte něco, pane ministře, co je neobhajitelné????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2017 22:59:54 - Mgr. Daniel Herman
Kdyby to bylo tak, jak píšete, milý pisateli, asi těžko by se býval předlistopadový režim zhroutil. Zhroutil se vzhledem ke své nefunkčnosti. Neobstál v historické konkurenci, což bylo ovšem jasné od jeho počátku. Otázka byla jen, kdy se to stane. Bohužel k tomu došlo až po 40 letech. Poškození celé země bylo tak velké, že ani bezmála 30 let nám ještě nestačilo, abychom se z toho úplně vybabrali. Vždyť snad ani sám nemůžete věřit tomu, co píšete.