PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2017 20:54:25 - mamuska600

Placená kampaň prezidenta

Dobrý večer, pane doktore, jaký máte názor na to, jak se utrácejí peníze poplatníků za tzv. návštěvy hlavy státu současného od krajů, kterých je 13 x průměrně 400tis kč, to je hodně za pohoštění, jak to bylo deklarováno jedním hejtmanem v otázkách p. Moravce, nebylo lepší tyto prostředky krajů použít na něco smysluplného (mlaty zdr.sestrer, kterých je málo,řidičům apod.), když stejně tento má reklamu ve všech médiích a vůbec je ho všude plno?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2017 18:29:27 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý nedělní podvečer,současný prezident si dělá volební kampaň za státní peníze. To je prohřešek, který by donutil politika v normální zemi odstoupit, tady se hraje pohádka o chytré horákyni nebo o cíísařových nových šatech.Stejně závažné je nedodržování slibů, anebo spíše zapomětlivost? Prohlásil přeci, že nebude dělat volební kampaň, nejspíše proto zahájil činnost jeho volební štáb, atd. A ještě k tomu má vlastní program tuším na TV Barrandov. Je to lepší, než jít s někým do debaty.