PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2017 12:36:58 - Anajka

Prohlášení

ProDobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na prohlášení předsedy Lidovcu Belobradka že matky samozivitelky ohrožené chudobou si mají najít jiného chlapa?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.04.2017 16:10:26 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobré odpoledne,lidovci mají v programu lásku, porozumění, obětavost pro druhé, prostě Kristovo učení. Nebo spíše by měli být, když se vydávají za křesťanskou stranu. Jenže čeští lidovci nejsou vůbec křesťané a mají tu lidovost a církev jenom jako zástěrku jak nalákat voliče.Jsou to spíše kluzcí hadi, kteří jdou jako správná sociální pracovnice z E 55 s každým kdo zaplatí. Bez uzardění tedy vládnou spolu s komunisty, ODS, ČSSD, Babišem, prostě jenom aby byli u koryta.Tak ať si Bělobrádek zkusí žít nejen za příjem matky samoživitelky, ale třeba jen každého jiného pracujícího člověška, který je rád za 11 tisíc, tedy necelých deset procent základního platu obyčejného poslance, o členech vlády ani nemluvě a koryta v různých společnostech nepočítaje.