Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2017 1:55:04 - daneel olivaw

Ad "nálepkování" a "Re Re Potutelnost a vykutálenost"

Promiňte, pane Hermane, dáma má přednost: pro paní Koníčkovou Milenu (dotaz z 24. 4. 2017 12:08:41) - máte pravdu, nálepkování je špatné, ale není pravdou, že nejvíce to používá pan prezident. Poněkud jste totiž přehlédla, že nálepky jako "rasista", "nácek", "xenofob" či "islamofob" zdaleka nejvíce používalo HFC, kteří tak onálepkovali každého, kdož nesouhlasil s vítací politikou. To také není v pořádku, viďte?
A nyní k vám, pane ministře: citace od Petra Hampla: "Univerzita Al-Azhar, nejvyšší pozemská autorita co do výkladu správného islámu, odmítla prohlásit Islámský stát za odpadlíky. Jednoduše proto, že v jejich výkladu nedokázala najít nic nesprávného. Tak až vám bude zase nějaký borec, který v Evropě vystudoval arabistiku sponzorovanou Sorosem nebo Saudy, vykládat o tom, že Islámský stát není islámský, připomeňte mu, co říkají sami muslimové. Islámský stát je pravověrně islámský. Všechno ostatní jsou lži pro zmatení nevěřících podlidí." Co vy na to, pane Hermane? Martin Szabo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2017 10:14:44 - Mgr. Daniel Herman
Děkuji za vyjádření Vašeho názoru.