PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2017 5:25:30 - Obcan z prahy

Otec Marine Le Pen

Dobrý den, pane Sládku. Co říkáte na toto vyjádření otce Marine Le Pen Jean-Marie Le Pena? http://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Uder-pod-pas-ci-podpora-Le-Pen-sa-zacal-montovat-do-kampane-svojej-dcery-a-ta-prilis-nadsena-zrejme-nebude-287230
Pozvete v rámci předvolební kampaně před parlamentními volbami pana Jean-Marie Le Pena do Prahy? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.04.2017 8:48:27 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den,kdo dlouhodobě sleduje Front National a jejího zakladatele Jean-Marie Le Pena jistě není jeho prohlášením překvapen. S panem Le Penem jsem stále v kontaktu, byl jsem několikrát u něj doma a to jak v Paříži, tak na Azurovém pobřeží a jsem s jejich rodinnými záležitostmi vcelku dobře obeznámen. Pamatuji se na doby, kdy Marine bydlela v zahradním domku na pozemku svého otce v Saint Cloud a byla za to ráda. Jean-Marie Le Pen je tím kdo Front National založil a z ničeho ji dostal na vrchol francouzské politické scény. Za dobu, kdy stranu vedl byl nespočetněkrát terčem útoků ze stran extrémistů, novinářů, zkorumpovaných politiků a justice. Je zajímavé, že všechny tyto útoky byly vedeny stejným způsobem jako útoky proti mně a SPR-RSČ. Zrazen byl i jedním ze svých nejbližších spolupracovníků, tajemníkem FN. Zrada v politice je bohužel běžnou záležitostí a dá se přejít, zrada v rodině je neodpustitelná.  Jsem zcela na jeho straně a musím se smát, když vidím, jak se Marine fotí s falešnými spasiteli českého národa, kteří stejně jako ona neumí nic jiného než ukrást cizí práci. Bez jména Le Pen by nebyla ničím, tak jako místní pseudovlastenci by byli ničím bez ukradeného republikánského programu. Ať již však mám jakékoliv výhrady k Marine, je jasné, že v současné katastrofální situaci ve které se nachází Francie tak, jako celá Evropa, by bylo pro samotnou Francii její vítězství krokem k záchraně.

Pokud jde o návštěvu Jean-Marie Le Pena v ČR, vždy ho rád uvítám. Obávám se však, že díky jeho velkému pracovnímu nasazení a naneštěstí již i trochu pokročilému věku se k nám asi tento rok nepodívá.