PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2017 7:31:27 - Anajka

Pokuta

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na to že starosta jednoho francouzského města dostal pokutu 2000 euro za výrok že ve školách v jeho regionu je příliš mnoho děti z muslimských rodin? Nebude jednou něco takového i u nás pokud se s tím včas něco neudělá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2017 18:05:14 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý podvečer,máte naprostou pravdu. Státní správa i samospráva jsou už natolik prolezlé multikulturalisty všech možných odrůd včetně těch zelených, že je dovoleno přivandrovalcům úplně všechno a domácí jsou trestáni za naprosto správné a normální názory a jednání.Kdysi se tomuto stavu říkalo pozitivní diskriminace. Česky řečeno zvýhodňování různých úchylek a přivandrovalců. Tato politika byla ovšem podporována všemi, kdo dnes z pozice ministrů nebo poslanců jsou ve vedení státu a společnosti.Pokud se tomu nepostavíme všichni jednotně tak to bude tady také.Ale o jednotě a boji trochu pochybuji. Když jsem totiž sledoval různá předvolební jednání o společném postupu ať již v krajských nebo parlamentních volbách, byl jsem zděšen, Místo toho, aby se spojili, tak si laždý hraje na vlastním písečku a místo podpory stávající tradiční strayn, jako třeba SPR - RSČ si raději založí vlastní.Musíme bojovat, protože na rozdíl od těch prospěchářů, kterých je plný parlament i mimoparlamentní skupinky, my jako Republikáni jsme jediní, kdo bojuje a plní sliby.