Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2017 9:47:22 - norberthavel

Poplašné zprávy

Nemyslíte, že zde mravenec-99 šíří jen poplašné zprávy? Já teda nevím, jak může tak detailně znát skladbu lidí ve velkých městech, protože právě velká města často navštěvují i turisté. Já žiju napůl v Praze, napůl jsem Hradečák. A rozhodně jsem si nevšiml, že bych na ulici potkával muslimské migranty. Vím, že jich je snad pár na jižní moravě. Kdyby byl aspoň konkrétní, nebo vám snad předložil nějaké důkazy? Třeba fotky? Havel

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2017 11:12:08 - Ing. Antonín Seďa
 Máte stoprocentně pravdu. Opravdu se divím, že některé občany i politiky neustále baví strašit občany něčím, co neexistuje. Nikdo nezpochybňuje bezpečnostní problém nelegální migrace, ale desítky uprchlíků v našich třech zařízení opravdu tou bezpečnostní hrozbou není. žádné důkazy nejen neexistují, ale je docela možné, že je někdo vyrábí, aby poškodil naši zemi a naši současnou vládu. Prostě dezinformacím je třeba se bránit a na ty, kteří je šíří musíme upozorňovat. Jinou možnost jako demokraté nemáme.