ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2017 12:57:11 - pozor na politiky

Budvar

Zdravím pane senátore. Doufám,že Vám neuniklo nové jmenování ředitele Budvaru. Mě se to jeví jako zaprodání našeho Budvaru do rukou Američanů. To ministr zemědělství o tom rozhoduje sám?! Kdo ho vybral a upřednostnil před naším uchazečem?Pouze ministr Jurečka?
Přeju hodně zdraví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2017 18:45:57 - Jan Veleba

 Ano, ministr Jurečka, je to v jeho agendě a kompetenci. Na druhou stranu vykřikoval, že je třeba, aby Budvar byl vyňat z povinnosti registrace smluv, tedy zveřejňování svých obchodních smluv na internetu, což se nestalo. A kdyby se to i stalo, tak by to nic nezměnilo, protože přes amerického ředitele vede cesta, aby se český poklad Budvar, který desítky let pod vedením skvělého generálního ředitele Bočka odolával útokům svého amerického rivala (Budweiser), dostal tam, kde si ho přeje zahraniční kapitál mít.

Boček toto všechno zaplatil svým zdravím. Inu to je typický příklad lidovecké politiky. Sečteno a podtrženo - Budvar musí zveřejňovat svoje obchodní smlouvy a jako pojistku má amerického ředitele. Ale pan ministr na to má jistě vysvětlení, které jeho spolustraníkům bude stačit ....