Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2017 16:00:45 - mravenec-99

Vláda potají vozí desetisitíce muslimských migrantů do česka 2

1) Prosím Vás, laskavě neurážejte naši inteligenci. Chcete snad říct, že ti arabové a černoši, co denně potkáváme v ulicích, jsou snad halucinace? Proč tu teda stojí asi 10 mešit+20 muslimských modliteben, když tu údajně muslimští migranti nejsou? Pro koho asi? Oficiálně tu žije cca 20 000 muslimů, tedy žádné stovky, jak uvádíte Vy. A je úplně jedno, jestli přišli před rokem nebo dvaceti lety, jestli tu jsou "legálně" nebo ilegálně. Je snad nějaký rozdíl v jejich nebezpečnosti?

2) Nicméně k bodu - za poslední rok se počet černochů a arabů v česku minimálně ztrojnásobil na cca 60 000 -70 000. Tady v Brněje to hodně znát. Zprávy o migrantech chodí z celého česka. Na Západě je otevřeně cpou do všech měst a vesnic. U nás se to zjevně děje to samé, ale potají. Umíme si dát dvě a dvě dohromady. Máte lidi snad za úplné hlupáky? A ještě máte tu drzost lhát lidem do očí a tvrdit, že tu žádní migranti nejsou! Bez toho byste se ale na kandidátku čssd asi nedostal, že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2017 18:58:15 - Ing. Antonín Seďa

Za prvé se ohrazuji, že urážím Vaši inteligenci. Nevím, kde žijete, že každý den potkáváte Araby a černochy. Já je nepotkávám ani ve Zlíně, ani v Uherském Hradišti, a ani v Praze. Tam spíše potkávám Japonce či ruské občany. Já jsem nemluvil o těch muslimech, kteří zde žijí a někteří i celé generace. A pokud to je Vámi uváděných 20 000 muslimů, pak v porovnání s 10,5 miliony obyvatel ČR to opravdu nic neznamená. Já jsem hovořil o migraci a o strašení uprchlíky. Proto jsem uváděl čísla, která máme oficiálně z MV. Ale pokud považujete všechny azylanty za nebezpečné, pak je to Vaše věc. já si to opravdu nemyslím.

Opravdu nemám lidi za hlupáky, jak tvrdíte. Nicméně nemíchejte hrušky s jabkama a nestrašte občany. Nikdy jsem netvrdil, že u nás migranti nejsou. Sám lžete, stačí si přečíst Váš první bod. A byl bych rád, aby jste mne neurážel. Já nelžu a nekradu. To si opravdu vyprošuji. Až bude chtít kandidovat za ČSSD, pak poznáte, co to obnáší. Je to o důvěře a nikoliv o lhaní, jak tvrdíte vy. Zřejmě jsme každý jinak vychovaní.