Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2017 21:33:58 - mravenec-99

Jste mimo realitu nebo lžete?

Nepotkal jste v Praze žádné araby nebo černochy? Tak bud se pohybujete někde mimo realitu a z PS jdete rovnou do auta a nerozhlížíte se okolo sebe, nebo lžete. Vždyt Praha je přímo plná černochů a arabů, do centra a značného okolí už není bezpečné vůbec chodit. A čí je to vina? No Vaše - nebo tu snad vládne někdo jiný? A ve Zlíně jsou v centru taky...nevím, jestli by byla horší Vaše neschopnost zajistit občanům bezpečí, nebo Vaše lhaní? Každopádně nejste kompetentní lidi zastupovat, snad to voliči ocení...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2017 9:15:17 - Ing. Antonín Seďa

Neříkal jsem, že jsem v Praze nepotkal žádné Araby či černochy. Říkal jsem, že jsem nepotkal žádné migranty. Přece je logické, že jsou u nás turisté či studenti i z Afriky či muslimských zemí. Netvrďte mi, že je Praha plná migrantů. Ta je plná turistů. A co se týče Zlína, nevím, kdy jste tam byl naposled. Pokud tam jsou cizinci, tak nejvíce jako studenti UTB. Rozhodně jsem tam žádného uprchlíka neviděl. A to jsem tam téměř každý týden. A kdo je či není kompetentní naštěstí nerozhodujete Vy. Protože Vy pouze šíříte nenávist a strach. A ty Vaše informace rozhodně nejsou ani pravdivé a vůbec ne kompetentní. Bezpečnost našich občanů je zajištěna a to vás zřejmě trápí.