Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2017 10:16:36 - norberthavel

Zloděj křičí chyťte zloděje

Přesně tak na mě působí ta uměle vyvolávaná hysterie zde. Pokud někdo tvrdí, že se sem valí hordy imigrantů a nepředloží žádný důkaz, je podle mě lhář. Nebo ne? Ostatně vymýšlet si umí i politici, např. Doubrava. Osobně také netvrdím, že jsem v Praze neviděl žádného černocha, ale jsme v hlavním městě kam jezdí statisíce turistů, stejně tak do Brna, Hradce Králové nebo na Jižní Moravu. A to je podle mě dobře, protože řadu lidí turistický ruch živí. Můj dotaz, nemyslíte, že by za šíření poplašných zpráv měl hrozit nějaký postih?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2017 10:36:36 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za podporu. Víte, já souhlasím s tím, aby se lidé více zajímali o své okolí a o politiky. To ovšem neznamená, že se sníží k osobním invektivám a útokům na vybrané osoby. Já jsem zodpovědný občan a politik, který nelže a za svůj největší zájem mám zajištění bezpečnosti naší země a našich občanů. Proto se dlouhodobě věnuji obraně a bezpečnosti, proto zastupuji naši zemi v PS NATO, proto jsem spoluzakládal spolek Eurodefense cz. A dobře vím, že doposud nebyly otázky obrany a bezpečnosti pro lidi tak zajímavé, jaké jsou v současnosti. A to je dobře. Já se snažím odpovídat poctivě a na základě mých znalostí či názorů na všechny , často nepříjemné dotazy. Ale opravdu nemám rád cílené útoky na moji osobu či na ČSSD, kterou zastupuji od listopadu 1989. To, že šíření lží a dezinformací se stalo běžnou záležitostí je zřejmé. Je součástí nejen našeho života, ale i politiky. To ovšem neznamená, že proti tomu nic neuděláme. Prostě se musí odhalovat tyto nepravdy. Nicméně si nemyslím, že šíření poplašných zpráv by mělo být trestně postihováno. Často šíří tyto dezinformace lidé, kteří vůbec nevědí, že to dezinformace jsou. Ale to neznamená, že nebudu ukazpovat na ty, kteří tyto dezinformace a zprávy šíří.