MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2012 21:50:54 - Vacek

Chci získat kandidaturu na prezidenta

Sobotko, opravdu máte tu drzost kandidovat na úřad prezidenta ČR, když jste svým měkkým ano podpořil příšernost jménem Lisabonská smlouva? A co vaše role okolo MS v lyžování? A nedělejte, že za nic nemůžete, přiživujete se v politice dost dlouho. Mimochodem - kromě hloupých řečí za vámi není nic vidět!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2012 11:50:02 - MUDr. Přemysl Sobotka

Vážený pane Vacku, ačkoliv z Vašeho dotazu čiší čirý negativismus vůči mě, a máte na něj samozřejmě plné právo, na Vaše otázky rád odpovím.

Lisabonskou smlouvu jsem podpořil. Pro zemi uprostřed Evropy a uprostřed EU není jiná možnost než být součástí toho seskupení. Jak je vidět, současný model řízení EU se vyčerpává a to je šance vrátit se k původním hodnotám EU. Větší šanci to ovlivnit máme rozhodně zevnitř než zvenčí.

Mistrovství světa v lyžování v Liberci jsem podpořil, stejně jako mistrovství světa v Novém městě a jiné vrcholné soutěže. Mám kladný vztah ke sportu, sportovní události reprezentují zemi, jsou společensky významné. Nemám a nemohu ovšem mít žádnou vazbu na ekonomiku těchto akcí.

A nakonec – v politice se nepřiživuji, ale tvrdě pracuji. Kdo nechce, nevidí.

A nebuďte tak negativní, škodí to zdraví!