MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2017 11:02:24 - laco

Lídři ČSSD

S politováním jsem si přečetl Vaše rozhodnutí o ukončení své politické činnosti v ČSSD. Dožil jsem se doby, kdy z ČSSD odchází lidé, kteří, dle mého názoru, tvořili základ levicové politiky ČSSD. Co je dle Vašeho názoru příčinou toho, že se do vedení ČSSD dostali lidé, kteří pouze prošoupávali kalhoty v jeslích, mateřských školách, základních školách, gymnáziích, vysokých školách, stranických sekretariátech a ministerstvech, nikdy v praktickém životě pořádně nedělali a o běžném životě milionů občanů této země nic neví a dovedli ČSSD na kraj politické propasti. Jaký je Váš názor na nástupce ve vedení ČSSD, které si ve své podstatě vychoval Miloš Zeman, tj. Vladimíra Špidlu, Stanislava Grosse a Bohuslava Sobotku. Neudělal někde, při výchově a výběru svých následovníků, Miloš Zeman chybu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2017 7:46:25 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

jeden ztracený prostý pěšák není pro armádu žádná tragédie. I když přiznávám, že jsem s ní moc chtěl vyhrávat a chlubit se naší strategií, výsledky.

Jinak jeden můj kamarád mi dnes sdělil tuto moudrost: Kdo chce vládnout a hlavně ovládat, potřebuje kolem sebe maximálně průměrné lidi.

Možná tady je odpověď.

Pak ale nechápu, že jsem zrovna já neudělal velkou kariéru. Asi výjimka, co potvrzuje pravidlo.

S úctou jk