Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2017 21:00:54 - Pacovský

Privatizace Fakultek ? Oranžové šmé dle vzoru "církevní restituce" ?

V programovém prohlášení vláda slibovala že přijme „zákon o veřejných neziskových (veřejnoprávních) zdravotnických zařízeních pro páteřní síť nemocnic, u fakultních nemocnic se spoluúčastí univerzit na jejich řízení.

Nicméně to šmé není návrh ČSSD, ale současné koaliční vlády. ?

Děláte si z tazatelů legraci ?

Kdo to z "koalice blokuje" , proč zbyla jen privatizační zmršená část předkládaná pražským Kulichem?
Vypadá to že na co ČSSD šáhne to zmrší. Teď pražská Oranžová Klaka vedená Mudr Kulichem začala řádit ?
Pokud si pamatuji rok 2005 tak zákon o neziskových zdravotních zařízeních jste zmršili-zařízli Vy-"socdem privatizátoři OKD".... pokud vím tak komunisté vás v tomto podporovali a měli jste k dispozici 110 hlasů .....nebo ne ?
Vidím ty vaše volby jako historicky nejhorší Oranžové fiasko. Snad po něm "ČSSD-US verse CIA-Horák 1990" podílející se na rozvratu ČR zanikne.

S pozdravem Práci zdar - Světu mír pro NATOválečníka Seďu.

Váš Valach ze Zlína

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2017 8:16:53 - Ing. Antonín Seďa
 Již jsem na otázku odpovídal. Ano, do programového prohlášení jsme dostali, na rozdíl od církevních restitucí, zákon o neziskových zdravotnických zařízeních. Tento zákon by však ani ANO 2011, ani KDU-ČSL nepodpořily, proto pan ministr Ludvík volí řešení, které řeší pouze fakultní nemocbnice. Přiznám se, že mám značné výhrady ke znění zákona a nejraději bych byl, aby schválen nebyl. Ale nikdo si z lidí netropí blázny. Zákon byl schválen vládou, protože jinak by neprošel do polsanecké sněmovny. Víte to stejně dobře jako já. A velmi bych byl rád, aby jste se neotíral o našeho prvního předsedu ČSSD, který obnovoval činnost sociální demokracie. ČSSD měla své exilové vedení a řadu svých členů v zahraničí. Mimochodem, ti jsou stále členy ČSSD se svým zahraničním statutem. A pokud volby nedopadnou pro naši stranu dobře, pak to bude škoda zejména pro naše občany a Českou republiku. Ale o varování naši voliči nestáli ani v roce 2013, to uznávám.