Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.05.2017 6:25:16 - rejkedarr

Vy musíte mít z některých lidí strašnou psinu...

Sleduji již delší čas diskuse pod Vašimi příspěvky. Myslím, že jsem maličko pochopil, o co jde. Pokud mě urazíte, tak se nenaštvu, snesu hodně a spíš se nad tím pohodářsky pobavím. Nicméně mě děsí jedna věc - systém politických stran považuji dávno za totálně přežitý, protože v každé straně (i krajně opoziční vůči vašim názorům) najdete hlavy pomazané, s nimiž lze nejen diskutovat, ale do jisté míry i spolupracovat, stejně tak jako ve vlastní straně najdete blbce, s nimiž to prostě nejde. Mnohé strany jsou názorově nekonzistentní. Výkladní skříní takového rozpolcení je pro mě ANO a já Babiše podezírám, že si nechává otevřená zadní vrátka na všechny strany a podle toho, jaký názorový proud bude mít navrch, tak příslušné "pěšáky" zapojí do akce. Pak takové straně věřte... Měly by se volit osobnosti, nikoliv strany. Jenže jak na to, když je tento systém zakonzervovaný po celém světě? Jsem úplně mimo? Klidně mě urazte, ale váš názor by mě zajímal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2017 3:49:29 - Pavel Novotný, DiS.
 V zasade mate pravdu.. AB muze hrat stredolevou i stredopravou koalici, neni tostrana s nejakou přirozenou strukturou a kurzem.. je to projekt účelový a myslim ze vcelku čitelný a nebezpečný. Pokud se ODS spoji po volbách s Babišem, odejdu z ni, diky za vas dotaz