ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2017 19:57:22 - mravenec-99

Muslim v Olomouci zřejmě vyhrožoval uřezáním hlavy profesorovi na medicíně. Vládní režim to chtěl ututlat.

1) Četl jsem, že muslimský student na medicíně v Olomouci vyhrožoval profesorovi, který mu nechtěl dát zkoušku, uřezáním hlavy. viz https://www.facebook.com/ExmuslimkaMartaAlbahri/ (příspěvek z 26.4.). Vyhrožoval i vedení a volal u toho allah akbar. Přivolaní policisti byli napadeni, zatkli ho, muslim vše popírá (pro muslimy je lhaní typické). Policie má rozkazy vše tutlat před veřejností.
2) Já se ptám - co to máme za vládu, která přivádí do česka muslimy a pak kryje jejich zločiny na vlastních lidech? Co to má znamenat? Co to je za zločince? Jaktože ještě nesedí všichni ve vězení?
3) Jde o další jasný důkaz, že muslimové tvoří hnutí potlačující práva a svobodu ostatních a jsou podle součaných platných zákonů zakázáni. Nebo co ještě musí udělat, aby to konečně začalo být vymáháno?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2017 16:34:45 - Ivo Valenta

Dobrý den,

rozhodně jsem proti imigrantům, kteří nerespektují naše tradice a pravidla. Jsem také pro zpřísnění azylové politiky a uzavření hranic EU.

Ve svých otázkách nebo spíše postřezích se však pouštíte do velmi odvážných soudů. Nemohu ověřit, zda je skutečně pravdou, co píšete, neboť se nerad spoléhám na to, co se "někde povídá" a nepatří k ověřeným faktům. Nevím ani bohužel, jaké zločiny, které kryje česká vláda, máte konkrétně na mysli. 

Jsem přesvědčen o tom, že přehnaná radikalizace spojená s paušalizací, ničemu ani nikomu neprospěje. Mé názory na otázku muslimů jsou však dlouhodobě konstantní a veřejně dohledatelné.

S pozdravem

Ivo Valenta