Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2017 1:07:02 - Jarmil1234

Čkp

Dobrý den,
Četl jsem Váš článek o znovuzavedení praktik čkp a souhlasím s Vámi. Je možné proti tomu nějak bojovat? Čkp chce opět zavádět nesmyslný příspěvek, pouze si to lépe pojistila ve znění navržené úpravy zákona, místo aby předávala data o nepojistěných autech registru vozidel, který následně taková vozidla vyřadí z provozu podle platného zákona o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, který vůbec nerespektuje a neřídí se jím.
Jan Foit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2017 8:08:36 - Ing. Kateřina Konečná
Vážený pane Foite,

s tím co jste napsal nelze než souhlasit. ČKP se chce prakticky vrátit zase k tomu co dělala do roku 2015 a co jí přínašelo velmu slušný zisk. Vzhledem k tomu, že je návrh zákona opět zavádějící tzv. příspěvek nepojištěných i např. paušální peněžní odměnu za  jeho vymáhání ve prospěch ČKP, práve ve 2. čtení v rámci Poslanecké sněmovny, je možné s ním ještě bojovat. Nebyl totiž ještě přijat. Stále nemá ČKP vyhráno. Garanční rozpočtový výbor se musí do 28.5.2017 vyjádřit co dál s předloženou novelou. Pokud Vám tedy, stejně jako mě není lhostejno, že by se ČKP mohlo znovu vrátit ke svým pochybným metodám bylo by asi nejefektivnější obrátit se co nejdříve přímo na členy Rozpočtového výboru. Mí kolegové z KSČM můj názor na celou věc již znají.
S pozdravem,

Kateřina Konenčá