Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2017 20:44:32 - Maftík

Protidrogový postoj

Dobrý den. SPR-RSČ má velmi radikální postoj vůči drogám a jejich překupníkům a chce se s nimi velmi tvrdě vypořádávat. Jak se díváte na postoje zastávané např. libertariány (např. známý Ron Paul), že boj proti drogám je kontraproduktivní a spíš jen posílí nelegální trh s nimi? Četl jsem, že údajně v Portugalsku boj proti drogám utlumili a neslo to dobré výsledky. Filipínský prezident Duterte údajně za tvrdě protidrogový boj schovává likvidaci svých politických oponentů. Jak se na to díváte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2017 7:27:20 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den,rád bych souhlasil s vaším názorem, ale bohužel nemohu. Vstřícnost vůči drogám vede jenom k jejich většímu užívání. Dvacet let pro prodavače drog a doživotí pro pašeráky drog. A problém by byl vyřešen.Když se obhájci drog tolik dovolávají tolerance, měli by se podívat na cigarety. Neznám například jedinou rodinu, kterou by zničila cigareta, ale zákazy kouření jsou velmi tvrdé. Zato drogy mají za následek nejprve úpadek jednotlivců, poté rodin a nakonec celé společnosti.Ať si každá země to řeší po svém, my musíme s ohledem na budoucnost a mladou generaci být nekompromisní.