ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2017 8:58:05 - pozor na politiky

Prezident a demise

Dobrý den pane senátore,opravdu si myslíte,že premiér je zbabělý? Já si to teda nemyslím.Bojovat proti Babišovi a jeho praktikám,to chce odvahu! Nevím co čekají lidi od miliardáře,ty špinavé zákony vymyslela pravice,jak to zařídit,aby nemuseli bohatí platit daně.A hezky pěkně obrali zdrav.postižené,vdovy,sirotky,porodné,přídavky na děti,platy stagnovaly,hezky pěkně okradli dolních deset milionů! A ještě nám říkají,že se máme dobře protože máme všichni boty a co jíst. Babišovy koblihy! Napadlo mě,že asi našemu presidentovi také chutnají! U mě Sobotka narostl!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2017 21:42:59 - Jan Veleba

 Sobotka je geniální aparátčík. A proč taky ne, když od 25 let je nepřetržitě ve vysoké politice. Léta dělal prvního místopředsedy ČSSD (za Paroubka), pak převzal předsednický post a po posledních parlamentních volbách je dokonce premiérem. Nikomu se neprotiví, poslouchá Merkelovou, Brusel. Do vlády Babiše vzal on, udělal ho prvním místopředsedou vlády, aby najednou, pár měsíců před volbami prozřel.

Nehodnotím Babiše, ale jenom poznamenám, že tuto krizi rozehrál Sobotka a předcházely jí dvě zásadní záležitosti. Dramatický a trvalý propad preferencí ČSSD a nesouhlas Babiše s prodejem elektrárny Počerady, které ovládá ČEZ.

A pokud se týká zákonů, které uvádíte, tak u toho byli Nečas, Kalousek, Drábek a další výtečníci. Je docela zvláštní až dojemné, jak nyní Kalousek podporuje Sobotku.

A poslední věc. Ve vězení v letošním roce skončilo mnoho politiků, zachutnaly jim evropské fondy, ROP Severozápad. V drtivé většině to jsou politici ČSSD, poslední kauza zasáhla náměstkyni ministryně školství, rovněž ČSSD.

Mohl bych pokračovat - slib otevření církevních restitucí, volná ruka Hermanovi k přijetí dalajlamy na půdě ministerstva kultury, podpory Landsmanšaftu, atd.

Pro mne je Sobotka zbabělec a politik, který nehájí naše národní zájmy.