ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2017 23:47:26 - jiriIV

Vážený pane Senátore.

Děkuji Vám za Vaší odpověď na můj dotaz.Dovolím si Vám položit dvě otázky.
1. Při zásahu policie byla kromě Pelty zadržena náměstkyně MŠMT a také vlivný člen ČSSD Březina. Není ministryně zodpovědná za své podřízené a neměla by také odejít z vlády?
2. Je zajímavé že zásah provedla policie z Teplic a ne z Prahy.
Děkuji Vám za Váš názor.
Jiří Lípa ValMez.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2017 8:05:41 - Jan Veleba

 Dobrý den pane Lípo. K první otázce - samozřejmě, že je ministryně za první náměstkyni odpovědná a měla by být odvolaná. A samozřejmě, že by Sobotka měl se stejnou vehemencí, s jakou po náhlém po tři a půl roku trvajícím prozření jde proti Babišovi, destabilizuje vládu a politickou scénu, stejně postupovat proti Valachové. Vždyť tam jde o "rozdělování" dotací v řádu cca 6 mld. Kč, které za poslední dva roky narostly zázračně o 100%. K druhé otázce nevím, ale svědčí to asi o tom, že v případě, že by zákrok dělala pražská policie, tak by to možná dopadlo jinak, nevím.

Sečteno a podtrženo, když to člověk sleduje, tak je mu z toho smutno, kam jsme to dopracovali a kam tuto zemi, která má hluboké historické, kulturní a národní kořen, která má na to, aby byla v soutěži s vyspělými zeměmi světa v popředí, tito politici vedou ...