ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2017 1:17:30 - mamba 3

Nejde náhodou spíš o vyrabování státní kasy než o tvrzený střet zájmů, neplacení daní a buh ví co ještě pana Babiše?

Dobrý den pane senátore , jak tak sleduji tu bouři ve sklenici vody, ještě mě napadla kacířská myšlenka. Jak se pořád mele o ministerstvu financí, není ta štvavá kampaň proti Babišovi (pochopitelně mě zaráží, že je to pořád jen v rovině tvrzení bez důkazů) pouhou zástěrkou jak se zbavit "hlídacího psa" státní pokladny a vyrabovat ji ještě do voleb (jak se říká dokud můžem)? (chystá se rozpočet 2018) A až by to prasklo, tak by se to pochopitelně svedlo na starého kriminalizovaného oligarchu s tím, že můžeme být vděční, že s ním všichni ruku v ruce vydrbali, co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2017 8:11:02 - Jan Veleba

 Myslím si, že bych mohl Vaši úvahu podepsat. Možná jste si všimla, že chtěl ČEZ prodat elektrárnu Počerady a že to Babiš zarazil. Plivl klukům do polívky a hned na to startoval se svými veletoči Sobotka a následně přifoukávali do ohýnku i někteří senátoři.

A navíc, ať už to dopadne s demisí nedemisí, s neodvoláním odvoláním jakkoliv, tak je přece jasné, že Sobotka po parlamentních podzimních volbách premiérem nebude. A z toho vyplývá, co jste napsala - dokud můžeme ....