Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2017 11:49:45 - Doolfy

Včera jste hlasitě řečnil ve sněmovně

Nemyslíte, že ten, kdo nejvíce prohlubuje vládní krizi je prezident? Kdyby přijal demisi vlády hned, už jste se mohli dohodnout na novém premiérovi a vícepremiérovi. Co když nyní ČSSD na návrh nepřistoupí a premiér bude trvat na odvolání Babiše? .... Co říkáte na včerejší demonstrace, kterých se účastnilo dost lidí a byly namířené proti Babišovi a Zemanovi? Nemyslíte, že kdybyste ctili naši Ústavu, nedošlo by k nim?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2017 19:50:15 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den, 


děkuji Vám za dotaz. Ačkoliv s prezidentem Zemanem v mnohém nesouhlasím, v tomto případě si nemyslím, že je to prezident, kdo prohlubuje současnou vládní krizi. Bohužel je více než patrné, že ČSSD ztrácí volební podporu a zřejmě proto se uchýlila k těmto praktikám, které Česku přinesly pouze politickou nestabilitu a nic dobrého. Jenom připomínám, že premiér Sobotka měnil své názory v závislosti na počasí a tímto chováním pasoval Česko na úroveň nevyzpytatelného státu. My v ANO nechceme politikařit a proto jsme vyšli ČSSD opět vstříc a navrhli Ivana Pilného na post ministra financí. Osobně věřím, že tímto je celá záležitost vyřešena a my, poslanci, se budeme moci konečně vrátit ke své práci a dotáhnout celou řadu důležitých zákonů ještě do konce volebního období.