PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2017 13:09:36 - hostss

umělé oplodnění

souhlasím s hlasováním a závěrem, že umělé oplodnění má mít právo podstoupit pouze kompletní pár.
Lesbičky dokáže vyléčit z neplodnosti něco daleko levnějšího. Ač nevěřící, ale má to takovou tradiční logiku a příroda to tak nastavila. Lesby ať reklamují v kostele u boha v neděli, proč nejsou hermafroditní.
Omlouvám se zapomněl jsem připojit dotaz.
Existuje nějaká statistika kolika párů se týká tento zákon? Myslím kolik jednotlivců chce dítě bez páření? Jak by potom vypadalo určení druhého rodiče? Jak by vypadala podpora státu přídavky atd.? Nejedná se o pokus o další díru do rozpočtu?
Děkuji za odpovědi. :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2017 7:22:58 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Také já se omlouvám, ale problémem se nezabývám až tak do detailu. O žádné takové statistice nevím; z pohledu práva na ochranu soukromí doufám, že snad ne. Co se týká přídavků a rodičovského příspěvku, i biologický rodič z tzv. stejnopohlavního páru má na ně nárok. Určení druhého rodiče - to nevnímám jako pokus o díru do státního rozpočtu. Je to spíš otázka etická. Jak jsem řekl, já preferuji biologické zákony.