Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.06.2012 17:48:25 - dubínek

odpověď na dotaz

Podle názoru senátora Drymla je kauza Rath problémem ČSSD a jejího financování. Pan Dryml navíc tvrdí, že podnět ke shánění peněz do stranické kasy, ve které podle vlivných sociálních demokratů chybí především díky paroubkovské megakampani do sněmovních voleb 2010, přišel od pražského vedení. "Pan předseda Sobotka podle mých informací vyzýval hejtmany, aby se intenzivněji podíleli na financování strany, což podle mého hovoří za vše." Co si o tom myslíte? Setkala jste se s takovou výzvou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2012 10:48:48 - Jana Vaňhová

Dobrý den,

ziňovaná výzva je pro mě novinkou, s takovým požadavkem se na mě nikdo neobrátil. Je pro mě záhadou, co měl poslanec Rath svými slovy na mysli. Pravdou však je, že po parlamentních volbách v roce 2010 zůstal ve stranické pokladně pořádný průvan. Zásadní však je, že se podařilo finanční situaci stabilizovat a závazky řádně splácet. Dnes je situace výrazně lepší a věřím, že finanční stabilita ČSSD je dnes opět nezpochybnitelnou skutečností. S pozdravem Jana Vaňhová