PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2017 14:52:27 - nodřej kvapný

Pane bývalý novináři

Premiér, ale i veřejnost (možná ne všichni, ale dost podstatná část určitě) chtěli oprávněně znát, kdo se skrývá za švýcarskou společností O.F.I., která pomohla výhodně Babišovi získat Agrofert a zbohatnout. Přijde vám odpověď Babiše, že šlo o jeho kamarády ze školy (kterou navštěvoval před čtvrt stoletím) dostačující a uspokojivá? Víte, já pamatuji řadu politiků a vždy když v politice dojde na odkývání karet a politici mají doložit svůj majetek, přichází na scénu různí kamarádi, známí a příbuzní. Nemyslíte, že by bylo lepší z pohledu Babiše, veřejnosti a ukončené politické krize říci konkrétně, o koho šlo? Není takhle Babiš jen kopií bývalých nebo současných mafiánských praktik politiků? Nepřijde vám jako exnovináři přirozené, že to občany a média oprávněně zajímá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.05.2017 9:55:50 - PhDr. Zdeněk Soukup
Otázka by měla spíš směřovat na pana Babiše. Když se zeptáte na něco z mých soukromých záležitostí, zvážím a budu se snažit odpovědět.