Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2017 13:22:18 - Docent

Můžete mi to logicky vysvětlit?

Dobrý den pane poslanče, opravdu se v tom přestávám orientovat. Včera Stíhačky USA bombardovali na území Sýrie opět bombardovali vládní armádu, která se snaží uvést do provozu mezinárodní dálnici Damašek - Bagdad. Hlavní dopravní tepnu mezi Sýrii a Irákem. Obě tyto těžce zkoušené země májí zájem aby byla co nejdříve opět otevřena a zabezpečena. Podle všeho uvedené bombardování není podle všeho omylem, ale nějakým plánem - samotné us zdroje uvádění, že museli zakročit protože US vojáci byli v ohrožení. Proč tam jsou a co tam dělají, když syrská ani irácká vláda jim k tomu nedala mandát? Proč nechtějí podle všeho zprovoznit ten hraniční přechod? Já tomu opravdu nerozumím. Země x a země y mají hraniční společný přechod a obě ho chtějí dát do provozu. Země u, které se to vůbec netýká to mu brání a vyhovuje jí současný stav. To je vláda anarchie a *ordelu. V podstatě říkají pokud učiníte další pokus o zprovoznění budeme bombardovat znovu. O co jim jde? Já to nevím, víte to Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2017 23:21:58 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,bohužel neznám zákulisní dění okolo syrského konfliktu, takže Vám nemůžu dát na Vaši otázku uspokojivou odpověď.S pozdravem Tomáš Zdechovský