Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2017 13:41:55 - pistolnice

absurdity 4 -

Dobrý den, my si nerozumíme , tady jde především o převaděče a neziskovky, které " nahaneji ". Ilegaly do člunu směr Itálie - Evropa ! Ať nikdo netvrdí, že to nejde zastavit ! Staci vracet čluny v libyjskych vodách zpátky na pevninu , zavřít nezivkovkare a převaděče ! Pokud to zradna Merkel nechce, protoze potřebuje chaoz a rozvrat Evropy , tak ať pokračuje v sebevrazednem tažení, ale jen v Německu a dalších státech, kde potrebuji precislit původní evropske obyvatele ! Bylo by dobře , aby z nás Merkelova, EP , EK nedělala hlupáky non plus ultra , ja bych řekla, že obcane České republiky mají daleko vic rozumu než samozvanci v odpornem Bruselu ! Chcete říct, nebo tvrdit , že nás tato sebranka vede k prosperitě ? Já bych ale řekla , že to je do záhuby Evropanů , pokud si to nechají líbit ! Za 20 -30 let si to už nepovime , už tu asi nebudeme , pokud tohle bude pokračovat , budu se modlit za sve bile deti a vnoucata. Děkuji . P.s. vypadlo mi desítky a desítky miliónů migr.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2017 23:14:53 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,ano, mnohokrát jsem zmiňoval, že obrovský problém představují převaděči a některé neziskové organizace, které jim bohužel vědomě či nevědomě pomáhají. Poukazují na to lidé z italské justice  a nyní už i mnozí italští politici. Nikdo soudný nemůže chtít zachování současné situace, kdy se do Itálie ilegálně dostávají tisíce migrantů. Zbytek ponechávám raději bez komentáře. S pozdravemTomáš Zdechovský