Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2017 8:47:47 - pistolnice

Syrsti vyletnici 2

Nevím proc ja a další miliony myslicich Evropanů by si meli nechat vymyt mozky EU , Merkelovou a dalšími lotry , kteří si soustavne podmanuji svět , je to zrudnost ! Přečte si prosim ten rozhovor a nebo už tohle dávno víte a jste v obraze ??
Včera opet vylovili 5000 ilegalu , to si dělají všichni mocni, samozvani legraci z Evropanů ? 2 - 3 roky
chytate převaděče a obchodníky s lidskym masem , neziskovky, co parazitují na evropanech , jak financne , tak lidsky , protoze je vydírání .... uz rok se cvičí libyjska pobřežní straz , Vy si děláte p . Zdechovsky srandu, že ano ? Vzdy platilo , že když se vyloví někdo - ted v libyjskych vodách , že by se měl vrátit na území, odkud vyplul , přece že ? To si tam v Bruselu děláte a ohybate zákony a právo, jak se to každému státu zrovna hodi ??
Loni přišlo 1. 5 milionů " migrantů " , letos taky asi tolik , při slučování rodin to vynasobte X 20, 30 lidi, kolik to bude celkem - asi 50 mil. migrantů ? Kam je strčíte ? Děkuji Ha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2017 23:06:12 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pokud někdo na moři volá o pomoc, je třeba ho zachránit, ať se nám to líbí, nebo ne. Situace v Libyi je bohužel nestabilní, což komplikuje řešení této migrační krize, a nelze proto čekat rychlé řešení. Nikdo soudný ale nemá zájem na tom, aby příliv migrantů v tak velkých počtech pokračoval. Snaha jak ze strany EU, tak národních států, je počet takto příchozích lidí co nejvíce snížit. Jinak v článku, kde se píše o té zachraně je také zmíněno, že ti, co byli ještě v libyjských vodách, byli vráceni zpět do Libye.S pozdravemTomáš Zdechovský