Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2017 11:14:10 - Jan Honzik

Nadchazejici volby

Pane Kovacik, jsem presvedcen o tom ze casy se za posledniho tri a pul leteho obdobi dramaticky zmenilo a lide se uz nenechaji ne jen Vami, "stranou komunistu ktera pro vlastni zem neudelala nic dobreho"! Za doby Vasi vlady zbyla pro lidi jen strach, hruza, Vase krute veznice a popravci ceta na Pankraci proti vsem, kteri se Vam postavili na odpor.V roce 1989 Vas vystridali lide, kteri sice kriceli po demokracii, ale za zady naroda rozkradli republiku. Dnes uz, jak doufam, jsou lide pouceni a nepotrebuji Vase rady a ani rady tech, kteri vladli a jeste i vladnou po celou dobu. Podzim roku 2017 bude rok dalsi premeny. Tentokrat to bude ta prava premena. Premena bez komunistu a pseudodemokratu-zlodeju! Tentokrat, jak jsem pevne presvedcen, to bude vlada, ktera bude pracovat ve prospech vsech obcanu a nasi budoucnosti; nasich deti! Jsem presvedcen, ze hnuti ANO to dokaze, ze vyhraje volby s takovym rozdilem, ze se nebude muset prosit o koalici se zlodeji, vrahy a lhari. To si preji ze srdce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2017 14:29:55 - Ing. Pavel Kováčik
Dobrý den, připadá mi, že špatně znáte historii, KSČM se od činů KSČ distancovala a myslím, že volání po vládě jedné strany zrovna od Vás zní cize. A vlastně může kopírovat to, co v minulosti tak kritizujete.