JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2017 0:11:13 - Jaroslav II

Pane poslanče,

podle počtu titulů před i za jménem soudím, že jste relativně inteligentní člověk. Můžete mi, prosím, vysvětlit paušalizaci ve vašem komentáři polské reakce vůči Merkelové? Důrazně se ohrazuji vůči Vašemu tvrzení, že se "... jako země zase shrbíme", a "Domácí zdroje již došly, ty jste již rozkradli, rozdali či rozprodali."? Za prvé, já se nehrbil, nehrbím a hrbit nehodlám, a udělám všechno pro to, aby se nehrbila ani země, v níž žiji, za druhé, my jsme nic nerozkradli, nerozdali ani nerozprodali (míním tím naprostou většinu občanů ČR), a za třetí - co Vy jako poslanec a Vaše strana jste udělali proti hrbení se naší země, případně proti těm, kteří tuto republiku skutečně rozkradli, rozdali a rozprodali? Vaše partaj je permanentně v parlamentu ode dne, kdy vznikla, a ... nic!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2017 7:04:01 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz, na který existuje velmi jednoduchá odpověď. To co jsem napsal je realita a nic na tom nemění ani postoje jedinců. Já osobně se také nehrbím ani jsem nerozkradl ani korunu. Proto nemlčím a pravdu veřejně říkám. Vzhledem k tomu, že žijeme ve státě, kde referendum je pouze článkem v Ústavě, ale zákon o obecném referendu stále chybí a každá, opakuji každá vláda od vzniku samostatné ČR se brání jeho přejetí, a i o velmi významných věcech tak rozhodující jen volení zástupci, je i odpovědností voličů koho zvolí, aby jej zastupoval. Tito volení lidé pak konají to co já nazývám hrbením se a rozkrádáním této země. Já je nikdy nevolil a proto také napíši rozkradli jsme, ale rozkradli jste. A může za to v podstatě každý, kdy jim to umožnil, ať již přímou volbou nebo jen tím, že k volbám nešel. Osobně Vás neznám a tak nemohu posoudit zda to co píšete je pravda, ale chci věřit že ano. Pokud tomu tak je, tak za to děkuji. Škoda, že nás není více.

A k druhé části dotazu, co jsem jako KSČM proti tomu co píši udělali? Ono by stačilo činnost poslanců KSČM sledovat a takový dotaz by ani položen nebyl. Ale chápu, asi čtete jiné periodikum než třeba Haló noviny, kde se o naši práci pravidelně píše. Takže abych odpověděl a vešel do rozsahu uvedu jen příklady. Opakované předkládání zákona o obecném referendu, předložení zákona o nepromlčitelnosti zločinů spojených s velkou privatizací (tam patří třeba i prodej OKD) naše jasné postoje k nelegální migraci a kvótám na přerozdělování migrantů. Mohl bych pokračovat, třeba tím, jak bojujeme za naše důchodce (v roce 2016 jednorázový příspěvek 1.200,- Kč je návrh našeho posl. Opálky) matky samoživitelky nebo platy ve veřejném sektoru a nepodnikatelském prostředí. Nebo, to co se bude projednávat v tomto týdnu. Bezplatná právní pomoc, stabilizace bezpečnostních sborů, atd. Kdo však nechce vidět  stejně neuvidí.

Jste-li takový vlastenec tak přijďte na podzim v volbám a odevzdejte svůj hlas KSČM, u nás se neztratí a bude prosazovat hodnoty, který stejně jako já sdílíte.

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček