Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2017 11:00:16 - LRAK

Jsme ve válce

Tak proč válku neopětujete?! Nyní jsem vás zhlédl na čt24, klasický kecy politika (nejste v tom sám). Bojujete tak, že akceptujete "blbý" zákony na podporu migrace apod. Akceptujete a tolerujete nejrůznější neziskovky a jejich sluníčkaření! Do armády sypete a sypete prachy, možná i na úkor záchranářů a policistů! Armáda je dnes spíše úřednický moloch, kde na prvním místě je sport, ukázky, zábava. Prostě samej "náčelník a žádný indián". Tam začněte, aby armáda mohla "suplovat "policii a né se válet v kasárnách. Nač nám jsou rakety, nadzvuk, tanky, přebujelej GŠ/MO, na prd...........................................................................................................................................atd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2017 15:11:57 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobré odpoledne.1. Vy osobně jste připraven jít do války?!?, vy jste voják, aktivní záložák, nebo jste se alespoň přihlásil k dobrovolnému odvodu?...prosím konkrétní odpověď 2. Nejsem si vědom, že bych vysloval "kecy", říkal jsem jen to co si myslím a o čem jsem přesvědčen 3. prosím jmenujte "blbý" zákony na podporu migrace, které jsem podpořil...děkuji (mimochodem jsem například hlasoval proto přijetí kvót, například....)4. Nejsem poslanec Evropského parlamentu, tedy parlamentu EU, které je ČR členem a do které ČR (výsledek demokracie a demokratického rozhodnutí občanů ČR) dobrovolně vstoupila a dobrovolně podepsala řadu závazných dohod...a ať už si myslím cokoliv, platné smlouvy platí....5. do armády sypeme prachy podle sněmovnou schváleného rozpočtu, každá rozpočtová kapitola má svůj vlastní rozpočet....vzhledem k tomu je Vaše vyjádření, že něco je na úkor něčeho, jednoznačně chybné6. nejsem ani Ministr vnitra, ani Ministr obrany, ani jiný člen vlády, jsem nositel poslaneckého mandátu, pracuji v souladu se svým slibem a za svou práci v orgánech sněmovny se nestydím, přece jenom jsem přispěl k tomu, že věci se proti tomu co zde bylo před rokem 2013 přece jen mění....