Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2017 11:10:00 - Fojtek

praktický dotaz

Nevím, o jakých dotazech tazatelů Jan píše, když většinu píše sám na zakázku. O ČSSD se mluví jako potápějící straně. Myslíte, že kdyby to tak bylo, někdo by vám věnoval tolik času a otázek? Otázky jsou zcela absurdní. Myslím a troufnu si říci, že jsem si jist, že občany zajímají jiné problémy. Mě třeba nejde do hlavy taková maličkost. Je málo technici vzdělaných lidí, ale dost technicky schopných lidí. Pár jich znám. Proč je hlavně ve státní správě podmínkou nějaká škola? Není praxe víc než škola?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2017 12:25:46 - Ing. Antonín Seďa
souhlasím s Vámi. Já stále věřím v lidskou moudrost a schopnost rozpoznat, co je pro ně důležité. A ČSSD je silnou demokratickou politickou stranou a ne jako ty na jedno použití. Jinak souhlasím, že technicky vzdělaní lidé představují pilíř naší ekonomiky. řekl bych, že je důležité nejen technické vzdělání, ale i zkušenosti a pracovní návyky. Státní správu nechci podceňovat, ale ta je tvořena nejvíce úředníky a musím přiznat, že na rozdíl od jiných profesí jim schází větší odpovědnost za jejich práci. Ono totiž se konkrétně rozhodnout není snadné, ale k tomu je třeba někdy více, než pouze titul před a za jménem.