Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2017 16:12:55 - K.Zahradnik

Odchod ministra vnitra? II

Souhlasím s Vámi, že se to týká i ministra spravedlnosti. Měli by se tedy vzít všichni tři za ruku a odejít. Vyšetřovací komise nic nevyšetří stejně jako nevyšetřila nic ta minulá. Místo aby se zabývala reorganizací policie tak se pozornost obrátila ke Šlachtovi a Ištvánovi. Tady se to otočí opět jenom proti ANO. Děkuji, že jste mě utvrdil, že ČSSD, kterou jsem léta volil již volit nebudu. Opravdu Vám nedochází, že rychlá výměna Policejního prezidenta, Ministra vnitra a Ministra spravedlnosti je nutná? Pracuje se na tom aby již data neodcházela nebo se čeká na výsledky komise a teprve potom se s tím bude něco dělat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2017 17:03:43 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, jak jsem Vás přesvědčil, že nemáte volit ČSSD. Přece se shodneme, že se jedná o systémový problém, který je třeba řešit. A nemohu souhlasit s vaší tezí, že minulá vyšetřovací komise nic nevyšetřila a že se vše obrátilo proti pánům Šlachtovi a Ištvánovi. Jenomže problém byl a je ten, že si ruku v ruce rozdělovali a přidělovali za pomoci státních zástupců v Olomouci právě elitní policisté z útvaru pana Šlachty. Existuje doporučení pro ministra spravedlnosti, ale ten veřejně řekl, že nic nebude dělat a usnesení poslanecké sněmovny nesplní. Jinak není mojí věcí zasahovat do činnosti orgánů činných v trestním řízení. Nicméně souhlasím, že je to na diskusi a na politické odpovědnosit vlády.