PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2017 16:22:03 - Anajka

Cenzura

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na to že ministři EU po včerejším teroristickém útoku v Manchesteru schválili plány které mají sociální média donutit odstraňovat nenávistné komentáře na siti? Samozřejmě jsou tím myšleny komentáře proti muslimům proti kterým se nesmí říct ani napsat nic špatného i kdyby vyvrazdili půl Evropy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2017 16:52:53 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,máte naprostu pravdu, že toto opatření není zaměřeno proti mohamedánům a šíření jejich víry terorem. Je to zaměřeno proti kritice přivandrovalců a jejich bezuzdného řádění. Plánem Evropské unie je zničit všechny národy a národní státy prostřednictvím přílivu přivandrovalců. Proto je jim povoleno vše a proto je nám, původnímu obyvatelstvu vše zakázáno.Jediným řešením je vyměnit všech 200 zbabělých poslanců českého parlamentu bez výjimky a deportovat všechny přivandrovalce také bez rozdílu. Jestli to někomu vadí, ta ať se vezmou za ruce a jdou společně.